Overslaan en naar de inhoud gaan
gelders opleidingsinstituut

Allround schoonheids­specialist - branche diploma

Allround Schoonheidsspecialist is een vervolgopleiding (NLQF-4 niveau) voor schoonheidsspecialisten die in het bezit zijn van het MBO-3 of branche diploma (ANBOS erkend).  

Lichaamsmassage van de rug

Zeker als u een eigen praktijk heeft of wilt starten, moet u uw vakkennis uitbreiden om u te kunnen onderscheiden. De behandelingen waar in de praktijk veel naar gevraagd wordt, komen aan bod in de opleiding tot allround schoonheidsspecialist.

Een groot aantal onderdelen kunnen ook als afzonderlijke module worden gevolgd. Deze opleiding kan gevolgd worden door iedere schoonheidsspecialist die in het bezit is van een branche diploma Schoonheidsspecialist.

Het Gelders Opleidingsinstituut leidt op tot het branche diploma  Allround schoonheidsspecialist. Het branche diploma wordt erkend door de branche organisatie ANBOS.

Het branche diploma Allround schoonheidsspecialist (NLQF niveau 4) bestaat uit de volgende vakspecifieke theorie en praktijk onderdelen: 

  • Acne Specialisatie
  • Anti-age behandeling
  • Bindweefselmassage
  • Ondernemersvaardigheden. Hiervoor legt u digitaal een portfolio aan, waarin u verschillende opdrachten uitwerkt die te maken hebben met het starten en leiden van een onderneming.

Vrijstellingen

De examencommissie kan een vrijstelling voor een examen geven als een onderdeel (bijvoorbeeld ondernemersvaardigheden) van de opleiding al eerder is behaald. Aan het aanvragen van een vrijstelling zijn kosten verbonden. Als de vrijstelling wordt gegeven dan is het examen voor dat onderdeel niet verplicht. Als bij een vrijstelling de lessen voor dit onderdeel niet gevolgd gaan worden geven wij een korting op het totale lesgeld.

Hier vindt u de Onderwijs en Examen Regeling

Inschrijven

Opleidingsinformatie

Startdatum
Toelatingseisen
diploma Schoonheidsspecialist (ANBOS erkend)
Lesdag
Maandag, m.u.v. acne en ondernemersvaardigheden
Tijden
09:30 - 16:00
Studiebelasting
8 uur per week (excl. les)
Duur
8 maanden
Belangrijke informatie

De module acne (start 16 september) wordt op maandag avonden van 19:00 tot 22:00 gegeven en van de module ondernemersvaardigheden is nog niet bekend wanneer deze wordt gegeven.

Kosten

Lesgeld
€ 2.800,00 (kan betaald worden in 8 termijnen van € 350,00)
Materialen
€ 295,00
Boeken
€ 125,00
Examens
ca. € 1.170,00
Belangrijke informatie

Bij betaling van het lesgeld ineens ontvangt u een korting van 2% (= € 56,00) op het lesgeld.
De kosten van de examens worden apart in rekening gebracht.

Wil je meer weten?

Download dan de folder over de opleiding 'Allround schoonheidsspecialist - branche diploma', helemaal gratis!

Download brochure allround schoonheidsspecialist

Impressie

Afbeelding
Afbeelding